EIG CONCERT-Japan Ortak Çağrısı Açıldı
EIG CONCERT-Japan Ortak Çağrısı Açıldı

Japonya ile Avrupa ülkeleri arasında araştırma ve teknoloji geliştirme faaliyetlerinin koordinasyonunu hedefleyen bağımsız bir platform olan Avrupa Çıkar Grubu (European Interest Group-EIG) CONCERT-Japan kapsamında “Verimli Enerji Depolama ve Dağıtımı” alanındaki ortak çağrı 2 Mayıs 2017 tarihinde açıldı.

Çok ortaklı üç yıllık araştırma projeleri destekleneceği EIG CONCERT-Japan Ortak Çağrısı için son tarih 14 Temmuz 2017 olarak belirlendi. EIG CONCERT-Japan 2017 yılı ortak çağrısına, Japonya, Türkiye, Fransa, Almanya, Norveç, Litvanya, Slovakya, Çek Cumhuriyeti ve İspanya’dan araştırma fon kuruluşları katılmaktadır. Söz konusu çağrı çerçevesinde, Japonya’dan en az bir ve çağrıya katılan en az iki farklı Avrupa ülkesinden iki ortağın katılımıyla oluşturulacak olan en az üç ortaklı konsorsiyumlar desteklenecektir.

14 Temmuz 2017’de kapanacak olan çağrıya başvurular elektronik ortamda, İngilizce olarak, https://secure.pt-dlr.de/ptoutline/app/eig_jc2017 adresinde yer alan elektronik başvuru sistemi kullanılarak gerçekleştirilecektir.

Çağrı ile ilgili detaylara ve çağrı metnine buradan ulaşabilirsiniz.