Afrika ve Avrupa ülkeleri tarafından, Gıda, Beslenme Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım alanlarında ortak projeleri
LEAP-Agri, Afrika ve Avrupa ülkeleri tarafından, Gıda, Beslenme Güvenliği ve Sürdürülebilir Tarım alanlarında ortak araştırma projeleri fon desteği yüzdesi açılacak uluslararası bir ERA -NET çağrısıdır . LEAP-Agri Çağrısı'nın 2017 Ocak ayı içerisinde açılması planlanmaktadır.

Afrika'dan Cezayir, Burkina Faso, Kamerun, Mısır, Gana, Kenya, Senegal, Güney Afrika ve Uganda; Avrupa'dan gelen Belçika, Finlandiya, Fransa, Almanya, Hollanda, Norveç, Portekiz, İspanya ve İspanya'nın ekonomi merkezi olan CIHEAM Çalışmalar).

Nasıl başvurabilirim?

Çağrı'ya yüklenen ülkelerin araştırma ekipleri başvuru yapabilecektir. Kendi ülkelerinde araştırmacılar da (projede fonlayıcı olarak yer almayan Afrika ve Avrupa ülkeleri) kendi masraflarını karşıladığı takdirde projelerde yer alabilecektir. Başvuruların, Çağrı'nın açılmasından itibaren 3 ay gerçekleşçekleştirebilirsiniz.

Çağrı Ile Ilgili AYRINTILI Bilgiye  www.leap-agri.com  Ağ sayfasında ulaşabilir; sorularınızı TÜBİTAK, ERA-Net LEAP-Ağrı Projesi Ulusal İrtibat Noktası Kerem Lütfi AKILLI'ya,  kerem.akilli@tubitak.gov.tr  önünüze iletebilirsiniz.

Çağrı Açılış Tarihi : 2017 Ocak

Çağrı Kapanış Tarihi : 2017 Mart

Çağrı Başlıkları : Gıda, Beslenme Güvenliği Sürdürülebilir ve Tarım