BOSCH Türkiye Genç Yetenekler
Bosch Smart Experience

Genç yeteneklerin Bosch Türkiye’yi yakından tanımasını ve Bosch kültürünü yaşayarak, farklı iş kolları ve sektörleri deneyimleyerek gelecek kariyer planlarında onlara yeni bir bakış açısı katmayı hedefleyen dört günlük bir kamptır.

Sırasıyla Manisa Termoteknik Fabrikası, Bursa Benzinli ve Dizel Sistemler Fabrikası, Bursa Bosch Rexroth Fabrikası ve İstanbul Genel Merkez olmak üzere Bosch Türkiye’nin 3 farklı lokasyonunda gerçekleştirilen vaka çalışmaları, kariyer sohbetleri, Ar-Ge ve üretim gezileri, proje çalışmaları, kariyer danışmanlıkları gibi farklı etkinliklerin bulunduğu bu kampa seçilen 5 üniversite öğrencisi Bosch Kaşifleri olarak adlandırılmaktadır.

Kamp boyunca gerçekleştirilen etkinlikler #smartexperience etiketi ve yapılan canlı yayınlarla paylaşılmaktadır.

Kimler katılabilir?
Üniversitelerin 3. ve 4. sınıf öğrencileri, Yüksek Lisans öğrencileri Smart Experience’a başvurabilirler.

Smart Experience’a nasıl katılırım?
SMART Experience yeni dönem başvuruları için yarışmamız 5 Ocak’ta Instagram sayfamızda başlıyor.

Soruları cevapla, ya da doğru yorumla, cevabını adın soyadın, okuduğun üniversite ve sınıf bilgileri ile paylaş 5 yetenekten biri olma şansını yakala!

Bosch Smart Experience Yarışma Kuralları

• Bosch Türkiye – Smart Experience” yarışmaları, https://instagram.com/boschturkiyekariyer adresli Instagram sayfası üzerinden gerçekleştirilecek olup, 05 Ocak 2018 tarihinde başlayacak ve 21 Ocak 2018 tarihinde saat 18:00’da sona erecektir. Bu süre zarfında toplamda 5 yarışma gerçekleştirilecektir.

• Bu kampanya, Bosch Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“ Bosch Türkiye”) tarafından yürütülmektedir.

“Bosch Türkiye – Smart Experience” adlı yarışmaya katılmak için, Bosch Türkiye’nin Instagram sayfasından paylaşılacak soruların doğru cevaplanması gerekmektedir.

• Kullanıcıların cevabının geçerli sayılması için kullanıcıların okudukları okulları, cevabı verdikleri Instagram yorumu içerisinde yazmaları gerekmektedir.

• Soruya cevap veren kullanıcılar Bosch Türkiye tarafından belirlenen jüri tarafından, serbestçe yapılacak değerlendirme neticesinde belirlenecektir.

• Her yarışmadan sadece bir kazanan belirlenecek olup her soru için sırasıyla 5 yedek kullanıcı belirlenecektir.

• Jüri tarafından seçilecek 1 asil ve 5 yedek kullanıcı, iletişim bilgilerini Bosch Türkiye Kariyer Facebook veya Instagram kanalından iletmek durumundadır. Aksi halde, ilgili katılımcı Smart Experience Programına hak kazanamaz.

• Kazanılan ödül değiştirilemez, başkasına devredilemez ve/veya ödülün nakit karşılığı talep edilemez.

• Yarışmaya katılan kullanıcılar belirttikleri üniversitelerin 3. – 4 sınıf veya Yüksek Lisans öğrencisi olduklarını yazılı olarak kanıtlamakla yükümlülerdir.

• Yarışmaya katılıp her yarışma sonrası jüri tarafından seçilen 1 (bir) toplamda 5 (beş) kullanıcı 3 farklı şehirde gerçekleştirilecek Smart Experience programına katılmaya hak kazanacaktır.

• Her soru için cevaplama süresi 2 gündür, yarışmalara başvuru süreleri sorularla beraber açıklanacaktır.

• Bosch Türkiye, Smart Experience programında tek taraflı değişilik yapma, ya da herhangi bir neden belirtmeksizin programı sonlandırma/iptal etme, program kurallarında ve/veya içeriğinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Smart Experience Programında meydana gelebilecek olası zarar ve ziyandan Bosch Türkiye sorumlu tutulamaz.

• Kullanıcılar, Bosch Türkiye’ye açıkladıkları içeriklerin mevzuatın izin verdiği her türlü biçimde kullanılması, işlenmesi, saklanması, açıklanması ve üçüncü kişilere karşı ifşa edilmesi konusunda Bosch Türkiye’nin münhasır hak sahibi olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.

• Kullanıcılar, site dâhilinde Türk Ticaret Kanunu ve diğer ilgili mevzuat hükümleri uyarınca haksız rekabete yol açacak ya da suç teşkil edecek veya genel ahlaka aykırı faaliyetlerde bulunmayacaklarını/ifadeler kullanmayacaklarını, Bosch Türkiye’nin ve/veya üçüncü kişilerin şahsi ve ticari itibarını sarsacak, kişilik haklarına tecavüz ve taarruz edecek fiilleri gerçekleştirmeyeceklerini kabul ve taahhüt etmektedir. Bu şekilde gerçekleşebilecek herhangi bir haksız fiilin sorumlusu, sadece ilgili katılımcı olacaktır.

• Kullanıcılar virüs veya başka bir zararlı unsur içeren hiçbir bilgi, yazılım (Spam, virüs, trojan ve benzeri türden programlar) ya da başka bir içeriği siteye gönderemez. Aksi halde doğacak zarardan ötürü Bosch Türkiye, ilgili kullanıcıya yönelteceği maddi manevi tüm tazminat haklarını saklı tutar.

• Bosch Türkiye, sitenin ve verdiği hizmetlerin sürekli aktif ve erişilebilir olacağına dair hiçbir garanti vermemektedir. Bosch Türkiye, özellikle önüne geçemeyeceği durumlar, yargı ve sair yetkili resmi merci karar ve uygulamaları, mücbir sebepler (örneğin doğal afet vb.), üçüncü kişilerin sebep olduğu durumlar, internet bağlantı hizmeti sağlayan kuruluşlardan kaynaklanan aksaklıklar ve gecikmeler ve benzeri dış etkenler, yanlış kullanım, Bosch Türkiye’den kaynaklanabilecek teknik arıza ve sair aksaklıklar, tamir çalışmaları veya diğer yönlendirmeler ve sayılanlarla sınırlı olmamak üzere benzeri sebepler sonucu meydana gelen aksaklıklar konusunda hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmez.

• Bu organizasyon hiçbir şekilde Facebook’un sponsorluğunda yapılmamaktadır. Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir. Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.

• Bosch Türkiye çalışanları ve ajans (Socialthinks) çalışanları ile 1. derece akrabaları yarışmaya katılabilir ancak ödül kazanamazlar.

• Bu yarışmaya 18 yaşından küçük kullanıcılar katılamazlar. Yarışmaya Bosch Türkiye’nin bilgisi dışında katılmış olsalar dahi kendilerine ödül verilmez.

• Yarışmaya katılan herkes yukarıda belirtilen tüm koşulları kabul etmiş sayılır.