EUREKA İnovasyon Günleri Etkinliği

EUREKA İnovasyon Günleri Etkinliği

-A+A
 

EUREKA İnovasyon Günleri Etkinliği, Finlandiya EUREKA Dönem Başkanlığı tarafından, 22-24 Mayıs 2018 tarihlerinde Finlandiya/Helsinki’de düzenlenecektir.

Etkinliğin amacı;  Avrupalı sanayi paydaşlarını bir araya getirerek yeni ürün, süreç veya hizmet geliştirilmesine imkan sağlayacak, araştırma ve inovasyon işbirliği kurulmasını sağlamaktır. Bu çerçevede, akademiden ya da sanayi sektöründen kuruluşlar, KOBİ’ler, fonlayıcı kuruluşlar ve çeşitli kamu kurumlarından temsilciler bir araya gelebilecek, Ar-Ge ve yenilik  işbirlikleri üzerine fikir alışverişinde bulunabileceklerdir.

Etkinlik çerçevesinde gerçekleştirilecek ikili görüşmelere, çalıştaylara ya da başarı hikayelerinin paylaşılacağı sunumlara katılmak isteyenlerin öncelikle etkinliğin web sayfasına kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.

Daha fazla bilgi için lütfen tıklayınız

TÜBİTAK SEYAHAT DESTEĞİ

EUREKA Programına Türkiye’den sadece sermaye şirketi statüsünde olan KOBİ ve büyük ölçekli işletmelerin başvurması mümkün olup, etkinliğe katılmak isteyen, Ar-Ge ve inovasyon projesi fikri olan firmalara, sınırlı bir kontenjan dahilinde, Kurumumuzca seyahat desteği (ekonomi sınıfı gidiş-dönüş uçak bileti) verilebilecektir. Seyahat desteğine başvurmak isteyen firmaların 2 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar http://destekler.h2020.org.tr/ adresinden başvuru yapması gerekmektedir.

İletişim:

Elif DOĞAN ARSLAN

Mustafa BÜYÜKKARA

E-posta: eureka@tubitak.gov.tr