Molekülden İlaca
Sabancı Üniversitesi Sanayi İşbirlikleri ve Teknoloji Lisanslama Ofisi (ILO) ile SUNUM Nanoteknoloji Araştırma-Uygulama Merkezi tarafından 17 Ocak 2019 tarihinde düzenlenecek 'connect4tech meetups - Molecule to Drug' etkinliğine davetlisiniz.

 

connect4tech platformunun hedefi, teknoloji ihtiyacı olan firmalar ile araştırmacılar ve startupları biraraya getirmek, yeni işbirliklerin oluşmasını sağlamaktır. Farklı dikey alanlarda düzenlediğimiz etkinlikler ile paydaşlarımızı biraraya getiriyoruz.

 

Bu kapsamda, 6. etkinliğimizi Avrupa Patent Ofisi (EPO) ve İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası işbirliğinde 'Molekülden İlaca' dikeyinde farklı bir formatta gerçekleştiriyoruz. Molekülden ilaca giden yolculukta patentleme ve ürünleştirme süreçlerine dair teknik bilgilerin paylaşılacağı etkinlikte, Davetli firmalar; Circle7 konsepti ile teknoloji ihtiyaçlarını 7 dakikada sunacaklar ve yeni işbirlikleri için araştırmacılar ve startuplar ile eşleşecekler. 

 

Ar-Ge iş birliği ve teknoloji ticarileştirme alanlarında aktif çalışmalarda bulunan paydaşlar ile tanışma imkanı da bulabileceğiniz etkinliğimize katılımınızı bekliyoruz.

 

Connect4Tech - Meetups! ücretsiz bir etkinliktir, ancak aşağıdaki linkten kayıt olmanız gerekmektedir. Etkinlik dili Türkçe'dir.

 

Tarih: 17 Ocak 2019, Perşembe / 09.00-16.30
Yer: Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM)/Tuzla, Istanbul

İletişim: usi@sabanciuniv.edu

Program ve Kayıt: https://www.connect4tech.org/molecule-to-drug