Bitirme Tezi Proje Sergileri
Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Örgün ve Uzaktan Eğitim son sınıf öğrencilerinin bitirme projelerinden oluşan Proje Pazarı sergisinin açılışı Mühendislik Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirildi.

Serginin açılışını Rektör Yardımcısı ve Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yaşar ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Selahattin Emirsüleymanoğlu gerçekleştirdi. Ayrıca düzenlenen etkinliğe Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Akbaba, Bölüm Başkan Yardımcıları, Bilgisayar Mühendisliği öğretim elemanları ve öğrencileri ile Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Temsilcisi Sakin Eren katıldı.

Toplamda 220’ye yakın öğrenci projesinin yer aldığı ve yoğun ilgi gösterilen sergide, bitirme tezi projelerinden 5 proje TÜBİTAK Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında, 6 proje ise Karabük Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri kapsamında desteklendi.  

İki gün boyunca ziyarete açık olacak sergide yer alan projelerin değerlendirilmesinin sonucunda dereceye giren ilk üç proje öğrencilerine 25 Mayıs saat 16:30’da plaket takdimi yapılacaktır.

ETKİNLİK DETAYI İÇİN TIKLAYINIZ