BAŞVURU
1. Aşama
Başvuru ve Özetlerin değerlendirilmesi
1. Başvuru
Buraya tıklayarak başvuru sayfasından başvurunuzu yapın.
2. Başvuru Onayı
Yaptığınız başvurunun Proje Pazarı kabul edilip edilmediğine dair bir onay e-postası bekleyin. Eğer 3 işgünü içerisinde başvurunuzun kabul edildiğine dair bir onay e-postası almazsanız. Tekrar başvuru yapın veya bizimle iletişime geçin.(0370-433-82-00 / 3165)
Başvuru Kabul Edildi İse
Başvurunuz kabul edildiğinde kabul edildiğine dair bir e-posta alacaksınız. Bu e-posta ile size bir başvuru numarası verilecek. Verilen başvuru numarasını kaydedin. (Bu başvuru numarası projenizi temsil edecektir.)
Düzeltme Gerekli İse
Başvurunuz alındığında projeniz için düzeltmeler gerekli ise gerekli düzeltmeleri yapın. Daha sonra tekrar aynı başvuru numarasını belirterek başvurunuzu güncelleyin. (04 Nolu Başvuru DÜZELTME)
Değerlendirme
Projeler “Genişletilmiş Proje Özeti” üzerinden değerlendirilecektir. Bu şekilde ön elemeden geçerek sergilenmeye değer görülen projeler proje sergisine davet edileceklerdir. Ön elemeyi geçen projeler değerlendirme kurulu tarafından değerlendirme kriterlerine göre 10 üzerinden puanlandırılarak gerçekleştirilecektir.

2. Aşama
1. Posterin Hazırlanması
Posterinizi Proje Pazarı Poster şablonuna uygun olarak hazırlayın. Poster şablonu hakkında bilgi almak için tıklayın.
Posterin Sergilenmesi
Poster formatına uygun hazırladığınız posterlerinizi çıktısını alın. Daha sonra size bildirilecek olan tarihte posterinizi asmak için hazırda bekletin.