BOLU-DÜZCE AR-GE PROJE PAZARI
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAİBÜ-TTMER) ile Düzce Teknopark tarafından; Bolu Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Bolu Teknoknet), Bolu Ticaret ve Sanayi Odası,  Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), KOSGEB, İda Finansal Yatırımlar Dan. Tic. Ltd. Şti. ve I Global Eğitim ve Danışmanlığın katkıları ile 30 Nisan 2019 tarihinde Saat 09.00-18.00 arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Kültür Merkezi Pembe Salon ve Fuaye Alanı’nda  “BOLU-DÜZCE AR-GE PROJE PAZARI”  düzenlenecektir.

Başvuru Linki :

https://ttmerbasvuru.ibu.edu.tr/page/proje.php

Katılım Şartları

1. Daha önce düzenlenen Ar-Ge Proje Pazarları ve benzeri etkinliklerde maddi ödül kazanan projeler değerlendirmeye alınmayacaktır.

2. Proje Pazarına katılım ücretsizdir.

3. Proje Pazarına Akademisyenler, üniversitemiz veya yurtiçi diğer üniversitelerin önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencileri, sanayiciler, profesyonel olarak bu işle ilgilenenler proje ve fikirleriyle başvuru yapıp katılım sağlayabilecektir.

4. Proje önerilerinde sayı sınırı yoktur.

5. Proje sahiplerinden en az birinin projenin başında değerlendirme sırasında hazır bulunması gerekmektedir.

6. Katılımcılara etkinlik sonunda Katılım Belgesi verilecektir.

7. Katılımcılar, etkinliğe başvurarak projenin kendilerine ait olduğunu kabul ve beyan etmiş sayılır.

8. Ar-Ge Proje Pazarını ortaklaşa düzenleyen ve finanse eden Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAİBÜ-TTMER) ile Düzce Teknopark Ar-Ge Proje Pazarı Etkinliği’nde sergilenen tüm proje önerilerini yayımlamak, arşivlemek ve yurtiçi ve yurtdışında sergilemek haklarına süresiz sahip olacaktır.

Proje Başvuruları

1. Ar-Ge Proje Pazarında proje önerileri Türkçe olacaktır.

2. Ar-Ge Proje Pazarında proje önerileri https://ttmerbasvuru.ibu.edu.tr adresinden 12 Nisan 2019, saat 17:00’a kadar elektronik ortamda kabul edilecektir.

3. Elektronik ortamdan alınan başvuruların ön değerlendirilme sonucunda kabul edilen projeler 16 Nisan 2019’da http://aibuttmer.ibu.edu.tr/adresinden duyurulacaktır.

4. Posterler 70 cm (genişlik) x 110 cm (yükseklik) boyutlarında hazırlanacaktır, prototip hazırlamada malzeme ve ölçek sınırlaması yoktur.

5. Proje posterinin, yukarıda verilen poster ebatlarında uygun bir biçimde ve PowerPoint formatında hazırlanarak en geç 26 Nisan 2019, saat 17:00’a kadar aibuttmer@ibu.edu.tr adresine elektronik ortamda gönderilmesi gerekmektedir.

6. Katılımcıların, 30 Nisan 2019 Perşembe günü saat 09:00’da İzzet Baysal Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda  (Gölköy Kampüsü) hazır bulunmaları gerekmektedir.

Değerlendirme Kriterleri

1. Proje fikri, ulusal ve/veya uluslararası bazda yenilik içermekte midir?

2. Proje çıktısının, teknolojiye dönüşebilirliği, kullanılabilirliği ve endüstriyel uygulamaya dönüşme potansiyeli var mıdır?

3. Proje çıktısı için patent/faydalı model başvurusu yapılmış mıdır?

4. Proje ile teknolojik dışa bağımlılık azaltılacak ve ekonomiye katkı sağlanabilecek midir?

5. Poster projeyi açıklamada yeterli midir?

ÖDÜLLER :

Öğrenci Ödülü: 3.000 TL

Patent/Faydalı Model Başvuru Desteği

Teknopark/Teknokent Ön Kuluçka Ofis Alanı

Akademisyen Ödülü: 3.000 TL

Patent/Faydalı Model Başvuru Desteği

Teknopark/Teknokent Ön Kuluçka Ofis Alanı

Sanayi/Serbest Ödülü: Proje Kontrolü ve Destek Hizmeti

Patent/Faydalı Model Başvuru Desteği

Yerli veya Yabancı Yatırım ve Finansman Kaynaklarına Erişim Mentorlüğü

 

 

Ayrıntılı bilgi için BAİBÜ-TTMER'e ve Düzce TTO’ya ulaşabilirsiniz.

http://aibuttmer.ibu.edu.tr/tto@duzceteknopark.com.tr

0380 5421500 veya 0374 254 10 00-Dahili 4490,4492

0537 6542306

Saygılarımızla