İÇ MEKAN TASARIMI VE GELENEKSEL EL SANATLARI ÖĞRENCİLEMİZİN YIL SONU SERGİSİ

İÇ MEKAN TASARIMI VE GELENEKSEL EL SANATLARI ÖĞRENCİLEMİZİN YIL SONU SERGİSİ

 

19 Mayıs etkinlikleri kapsamında Safranbolu Meslek Yüksekokulu İç Mekan Tasarımı ve Geleneksel El Sanatları öğrencilerimizin çalışmalarının yer aldığı sergi 14 Mayıs tarihinde saat 10.30 da Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Mustafa Yaşar, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İsmail Rakıp Karaş, Yüksekokul Müdürümüz Dr.Öğr.Ü. Yasin Ortakcı, Teknoloji Transfer Ofisi Yüksekokul Akademisyenleri ve öğrencilerimizin katılımıyla açılmıştır.

Sergi Sonunda TTO tarafından gerçekleştirilen toplantı ile sergide yer alan tasarımların tescil işlemlerine dair bilgilendirme sunumu yapılmış ve ayrıca bölüm tasarımlarının ticarileştirilmesine dair yol haritası oluşturulmuştur. 

Bölüm Başkanı Dr.Öğr. Üyesi Mehmet Nuri YILDIRIM ve Teknoloji Transfer Ofisi Modüller Sorumlusu Fatih ŞENGÜL ile Kalkınma Ajansı Yetkilileriyle bir görüşme gerçekleştirilmiş; Bölüm bünyesinde Atölye kurulması ve Tarihi Safranbolu Eski Çarşıda bir sergi ve teşhir salonunun açılması konusunda çalışmalar başlatılmıştır.