2017 PROJE PAZARI-POSTER GÖNDER
POSTER GÖNDER
 
1) Proje posteri ile ilgili TTO ve düzenleme kurulundan yardım isteyen başvurucular posterlerini aşağıda verilen poster hazırlama kurallarına uygun bir biçimde ve Power Point formatında hazırlayarak en geç 5 Mayıs 2017 Cuma günü saat 17:00‘a kadar tto@karabuk.edu.tr adresine gönderilmelidir.
  • Proje başlığının altında proje araştırmacılarının bilgilerine yer verilmelidir.
  • Posterde resim/şekil/grafik vb. görseller kullanılabilir. Resim/Şekil/Grafik sayısı isteğe bağlı olarak artırılabilir ve metne uygun şekilde yerleştirilebilir.
  • İlgili bölümde başvuran kişinin fotoğrafı veya firma logosu isteğe bağlı olarak kullanılabilir.
  • Poster ölçüleri  70 cm (genişlik) x 110 cm (yükseklik) boyutlarında olmalıdır.
  • Poster *.pptx veya *.ppt formatında olmalıdır.
  • Hazırlanan poster tto@karabuk.edu.tr,  adresine gönderilmelidir.
 
Not: Katılımcılar, örnek şablondan yararlanabilirler.
    
2) Posterin hazırlanmasında, poster hazırlama şablonunun dikkate alınması tavsiye edilir.
3) Posterlerin basım işleminden başvuru sahibi sorumludur. Ancak TTO ve düzenleme kuruluna yapılan poster basım ile ilgili başvurular değerlendirilecek, düzenleme komitesi tarafından poster basım işlemi yapılacaktır. İşleyişte herhangi bir aksilik yaşanmaması için, posterlerin son güne kalmadan gönderilmesi gerekmektedir. Bu konuya özen gösterilmesi rica olunur.
4) Katılımcıların, 8 Mayıs 2017 Cuma günü saat 09:00′da Mühendislik Fakültesi Fuaye alanında hazır bulunmaları gerekmektedir.
5) Posterini göndermeyenlerin ve etkinlik gününde posterinin başında bulunmayanların çalışmaları, proje yarışmasında sergiye çıkarılmayacaktır.